Ikuti Blog Ini

Saturday, April 25, 2009

Penguman penting !!!!!!!!!

Salam...saya minta maaf kerana tidak sempat update blog saya sebab bebanan kerja le...maklumla,budak praktikal la katakan,majikan belasah cukup2 la,,hu3..

Buat pengetahuan rakan-rakan blog,saya sekarang ini sedang mengumpul maklumat tentang bab2 makan dan minum nie...memandang artikel yang saya terbitkan sebelum ini iaitu(Klik disini)mendapat liputan yang agak ramai di ruang komen,dan dari e-mel yang saya terima.Saya akan menerbitkan artikel penuh tentang bab makan dan minum ini,saya skrg ini pun sedang mengumpul maklumat berkaiatan dengan tajuk tersebut...

Saya dapati ramai lagi yang salah paham mengenai permasalahan makan dan minum ini.Hal ini perlulah di ambil dengan serius kerana makan dan minum ini adalah rutin harian kita.

Selama ini kita menganggap bahawa makan dan minum kita sudah dikira sebagai ibadat,tapi malangnya sebaliknya.Atas maksud yang sangat besar itulah,saya dengan sedikit ilmu ini akan menerbitkan artikel mengenai perkara tersebut.

Saya harap semua rakan bersabar dan terus mengikuti perkembangan blog saya<~>

25 comments:

  1. sbr mnunggu artikel tesebut..hu3

    ReplyDelete
  2. Salam... owh.. entri bab makan minum yer.. bagus bagus... saya dah buat pasal makanan jepun.. hehehe

    saya pun busy... tak laman muktamar PAS Negeri Sabah...


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  3. Okay.... kak tie akan tunggu... hi hi..

    ReplyDelete
  4. Bagus gak artikel2 kat sini.byk mnfaat.bagus,teruskan menulis...blh saya tumpang mmbaca.hehe

    ReplyDelete
  5. sharamli ...xpa2..tunggu ja.

    Adry ..tanx for information..

    [-suziey-] ..buat2 bz.kueng3

    kayteeze ..tunggu jgn x tunggu..

    CikLieYzaOnline..tumpang je..

    ReplyDelete
  6. bagus tu.. artikel tentang makan halal haram memang bagus untuk umat islam.. teruskan ya Fuad..
    macam nama adik akak la pulak.. hehee..

    ReplyDelete
  7. thx sudi singgah blog saya..
    blog yg penuh maklumat disini.. congratt..

    ReplyDelete
  8. salam ziarah..
    heheh. biasalah tu ..
    ada masa kita busy dgn kerja dan ada masa kita lappang..
    we ol paham.. teruskan dgn urusan yg perlu di dahulukan dahulu.. :)

    p/s thanks sudi jenguk page ochie

    ReplyDelete
  9. Bagus sangat hasrat itu, kerana darah daging kita datang daripada apa yang kita makan.Saya doakan agar hasrat sedara akan tercapai dan diberkati.

    ReplyDelete
  10. hoho..sangat mendebarkan menanti posting terbaru fuad..dah usya pasal makan dngan tangan kanan tu..sangat bagus~

    ReplyDelete
  11. owh bz sambil kumpul artikel ye,.. bagus2 ilmu yg baik bertambah berkat jika dikongsi bersama.. :)

    ReplyDelete
  12. salam...semoga dimudah segala urusan

    ReplyDelete
  13. k..adik..rajin sungguh adik ini..heheh

    ReplyDelete
  14. semoga kerja2 mudah.... ku sabar menunggu...hehehehe

    ReplyDelete
  15. Salam ziarah. Sekadar membuat hebahan. Mungkin ini dapat membantu orang-orang kita diwaktu gawat sekarang.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete
  16. salam... brother wira pendang. harap brother wira akan review sikit pasal makanan di kedai makanan segera. contohnya kopitiam dan juga kedai mamak. saya ada musyikil sikit dengan barang-barang makanan mereka. contohnya Kue Teow, mee, taufu dan lain-lain. adakah ia halal. walaupun ada sijil halal di dinding, saya musyikil juga. sebab saya pernah dengar Kue Teow yang cina buat ada diletakkan sedikit minyak untuk tahan lama.

    ReplyDelete
  17. 鯛魚燒Star ; apa benda yg ckp tu aku tak faham

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda...Setiap komen anda amat dihargai...
Sila berikan komen dengan penuh adab,Segala Komen yang tidak memenuhi adab,inshallah,akan di delete oleh admin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Telah Link Blog Ini